10 legi traznite legate de sex

Author: Clo / Etichete: ,

1. In Bahrain, un ginecolog de sex masculuin poate consulta o pacienta, dar ii este interzis sa se uite direct la organele ei genitale in timpul controlului. El poate sa vada doar reflexia intr-o oglinda. (Oare reflectata se vede altfel?) - probabil ca pe dos
2. Musulmanilor le este interzis sa se uite la organele genitale ale unui cadavru. Aceasta lege se aplica si celor care lucreaza la pompe funebre. Organele sexuale ale decedatilor trebuie sa fie acoperite in permaneta cu o bucata de lemn sau chiar cu… o caramida. (Cu o caramida??) - mi se pare foarte logic... daca a murit spanzurat are o erectie de toata frumusetea!
3. In Indonezia, pedeapsa pentru masturbare este decapitarea. (Oare cat e de usor sa tii sub control asa ceva?) - de cate ori poti fi decapitat??? Si despre care cap este vorba?
4. In Guam, exista barbati al caror job full-time este sa calatoreasca in toata tara pentru a dezvirgina tinerele care ii platesc pentru “privilegiul” de a face sex cu ei pentru prima data. Care este motivul? In Guam, legea le interzice femeilor virgine sa se casatoreasca. (Pai de ce n-or face-o cu viitorul sot in loc sa plateasca pe cineva?) - ohhh, da. Job-ul ideal pentru orice barbat. Pe cuvantul meu daca nu sunt invidioasa!
5. In Hong Kong, unei sotii inselate ii este permis prin lege sa isi omoare sotul adulter, atata timp cat isi foloseste doar mainile. Femeia cu care a fost inselata poate fi insa omorata in orice mod doreste sotia. (Asta da dreptate!) - la cati sunt ei nici nu se sesizeaza lipsa vre-unuia.
6. Vanzatoarele topless sunt legale in Liverpool, Anglia, dar numai in magazinele in care se vand pesti tropicali. (Atentie la pestii pe care ii cumperi!) - mda...
7. In Cali, Columbia, o femeie poate face sex doar cu sotul ei, iar prima data cand se intampla acest lucru, mama femeii trebuie sa stea in camera, pentru a fi martor. - coollll... poate face chiar si galerie, sa dea indicatii, etc...
8. In Santa Cruz, Bolivia, este legal ca un barbat sa faca sex cu o femeie si cu fiica ei, in acelasi timp. (Chiar era o problema asa de mare incat trebuia adoptata o lege pentru asta?)
9. In Liban, barbatilor li se permite legal sa intretina raporturi sexuale cu… animale, atata timp cat acestea sunt de sex feminin. Pentru raporturile cu animalele de sex masculin, pedeapsa este moartea. (Are logica, nu?) - pai da. Ai vazut vre-un tap gay?
10. In Nevada, a face sex fara a folosi prezervativ este ilegal. (Dar oare sta cineva langa tine in permanenta, ca sa verifice?) - ok... daca era aici ma duceam singura la politie! :D

6 comentarii:

Doppelgänger spunea...

Fair enough. :-? These sound pretty normal.


They must be supermen. Mai ales indonezienii.

Līlītu spunea...

:))))
4 m-a facut sa regret ca nu sunt barbat,iar 3 m-a indignat de-a dreptul,dar 9 pot spune ca m-a cam pus pe ganduri,in sensul ca o sa ma mut chiar maine acolo.Sa-mi pot indeplini fanteziile.Dar mai intai trebuie sa ma fac barbat.

Asadar am ajuns de unde am plecat.Vechea problema 8-|

Damn it.

Miţă spunea...

Vreau in Guam :D

clo spunea...

oricum sunt niste legi tottal aiurea. nr 10 imi aduce aminte de un banc foarte tare:
animalele din padure sunt chemate de catre leu care le tine o sedinta: "este mare criza in padure. populatia este in scadere, drept urmare, de maine nu mai are voie nimeni sa faca sex cu prezervativ. cine este prins va fi batut grav".
a doua zi, leul patrula. da peste lup si lupa care fac sex. ii opreste, se uita la chestia lupului, vede ca e fara caciulita si ii lase sa continue. la fel face si la vulpe cu vulp. mai merge ceva vreme si dupa un pom, ursul gemea si parea sa isi puna prezervativ. fara sa stea la discutii leul sare la el si il bate pana il lasa lat. dupa 2 zile se trezeste ursul plin de vanati si cu o mana rupta si zice: "ia uite domle, nu mai am voie sa dau o muie la sarpe acum..."
=))

Anonim spunea...

=)) ma doare maxilarul din cauza rasului

clo spunea...

:)
dar daca ne uitam la legile astora, cred ca pe ei ii dureau alte parti ale corpului...