Primul si ultimul articol despre politica din viata mea...

Author: Clo / Etichete: , ,



Incep prin a-mi cere scuze fata de blog ca il poluez cu asemenea informatii. Urasc politica si nu voi face niciodata compromisul de a intra in ea, cu toate ca lucrez intr-un domeniu si loc care are mare impact pe plan politic si politicul are putere de decizie aici.

Vreau sa scriu despre fenomenala campanie a MAI (Ministerul Afacerilor Interne) referitoare la votul ce se apropie (http://www.votcorect.mai.gov.ro/).
Apreciem cu un ropot de aplauze efortul facut de ei prin a imprima pliante, pune reclame la acesta actiune in mijloacele de transport, etc...
Un lucru insa nu il inteleg eu, omul de rand care oricum nu se va duce sa voteze pentru ca NU ARE PE CINE???
De ce trebuie sa se atraga atentia ca daca iei spaga ca sa votezi un anume candidat sau ca sa votezi de mai multe ori, te paste mititica si vei ajunge curva unora in puscarie?
Pai, oameni buni, dar aia care dau spaga????????????
Ei ce patesc?
In cel mai rau caz nu castiga alegerile, nu-i asa? O sa-i urmareasca cineva vreodata pe astia? O sa ii prinda? Si daca, printr-un miracol supranatural se va intampla sa li se puna pata pe un fraierici doar ca sa vada poporul indobitocit care se uita la teveu ca exista justitie in Romania, ce o sa pateasca acela? O sa se discute 2 zile la stirile de la ora 5 despre el, o sa apara un nou serial la OTV despre el, o sa aiba ziarele ce sa puna pe prima pagina... si... ATAT!
Ala va apela la "prietenii si colegii" lui care il vor scoate noaptea cu o dubita, pe usa din spate de la mititica si liniste si pace.
Sa ne fie rusine!
Promovam hotia si inselaciunea prin campanii care vor, CICA, sa ne demostreze ca nu e bine sa cadem prada acestor vicii!
Mi se pare o campanie de toata cacaoa... cu lapte!!!

0 comentarii: