Blonda vs Bruneta vs Roscata

Author: Clo / Etichete: , ,

Acest post este un fel de concluzie.
Declar de la bun inceput ca imi iubesc parul. Este frumos si ma mandresc cu el.
Drept urmare, il ingrijesc mult. A suferit totusi multe. A trebuit sa se supuna tuturor capriciilor mele. A fost scurt, lung, cu suvite si in aproape toate culorile (mai putin roz sau verde).
La origini, el este negru taciune. Dar a trecut prin faza ciocolatie, negru albastrui, negru movuliu, rosu intens, aproximativ portocaliu. In prezent este un blond ca spicele de grau.
Nu voi mai continua elogierea podoabei mele capilare, dar a trebuit sa fac un intro.
Ce am observat eu de-a lungul timpului, impactul aspectului exterior este foarte mare pentru cei din jur.
Conteaza foarte mult daca esti slaba sau grasa, daca ai picioare lungi sau nu, daca ai un fund frumos si bine definit, sani proeminenti (aia mici nici nu sunt luati in considerare). Si, da, conteaza foarte mult si culoarea parului.
Am observat ca negrul maturizeaza si, in unele, cazuri imbatraneste.
Rosul aprins socheaza. Lumea se uita la tine ca la urs. Unii cu admiratie, altii isi fac cruci.
In schimb... blondul... ehhhh... alta gasca in alta traista.
Lumea se comporta altfel cu o blonda.
O blonda are mai multe avantaje. Nu mai este trimisa la cratita daca face vreo greseala in trafic. Este lasata sa se bage in fata taximetristilor sau a ratb-istilor (MINUNE, STIU!!!).
Unei blonde i se deschide usa la bloc, serviciu, magazin.
O blonda este salutata de catre toata lumea la birou sau in mediile pe care le frecventeaza destul de des (aceleasi medii pe care le frecventa si cand era bruneta sau roscata).
O blonda este privita altfel in mijloacele de transport in comun. I se adreseaza tot felul de intrebari: "unde este strada X", "cat este ceasul", etc.
O blonda este judecata mai mult. Daca este blonda, in cele mai multe cazuri este doar BLONDA si atat!

Ca si concluzie generala, daca esti blonda (sau macar te prefaci), s-ar putea sa ai mai multe de castigat!
Acum depinde de blonda si de ceea ce vrea ea de la viata ei.
Daca ai devenit blonda doar pentru ca ai vazut asta o mare provocare, felicitari. Incearca sa ramai cat mai mult asa. S-ar putea sa fie cea mai distractiva si pseudo-educativa din viata ta. Daca doar esti blonda... sincere pareri de rau.

Fetelor, vopsiti-va cositele asa cum credeti voi ca va simtiti. Nu credeam ca o sa spun asta vreodata, dar... blondul rulz. Cel putin deocamdata.

0 comentarii: