Rezervat non-pudicilor

Author: Clo / Etichete:

Da... acest subiect este mai delicat. Trebuia sa ma documentez. Si da cu intrebari in stanga si in dreapta, dar, sincer nu ma asteptam sa primesc asemenea raspunsuri. Realizez ca sunt inconjurata de persoane foarte fericite si implinite, care au parte de senzatii tari si de parteneri potenti.

Despre ce e vorba??? Despre mult doritul orgasm.

Am gasit 3 definitii in DEX:

1. ORGASM s.n. Punctul culminant al excitaţiei sexuale. – Din fr. orgasme.

2. ORGASM ~e n. med. Grad suprem de voluptate ce apare la încheierea actului sexual. /

3. ORGASM s. n. 1. momentul culminant al excitaţiei sexuale. 2. (fig.) agitaţie: frenezie. (<>

Usor de zis, greu de obtinut. Oare???

Consider ca trebuie indeplinite anumite conditii pentru ca aceste senzatii sa fie percepute, simtite, traite. Normal ca spun asta din punctul de vedere al unei femei, pentru ca la noi e "mult de munca". La ei...de cateva ori inainte si inapoi si gata... Dar la noi... ehheee.

Mic indrumar pentru masculii care credeau ca le stiau pe toate:

- adanc nu inseamna mereu ca e bine...
- repede, cu o frecventa la care viteza de frecare creste cu ritmul, nu este mereu de dorit... daca saracele OR (a se citi organe de reproducere) erau din alte materiale, puteau lua foc...
- a nu se folosi partile corpului pe post de manere; chiar daca pare porno, tinem mult la podoaba noastra capilara, si daca chiar vrem sa ne scurtam lungimea lui, ne tundem la salon, nu il vrem smuls din radacina;
- nu va grabeste nimeni; de aceea exista reluari pt meciuri, iar berea va sta tot in frigider si cand veti termina "datoria".


Dupa cum va spuneam, am "chestionat" cateva persoane si am sa incerc sa va redau mai jos:

- Ce crezi tu ca e orgasmul din punctul tau de vedere? Cum iti dai tu seama ca se simuleaza sau sau e real?
- Un mascul: atunci cand e simulat ii lipseste ceva...e prea brusc...e fortat..si sunt cateva chestii micutze care nu apar ca atunci cand este simtit...
- Ca exemplu? Dezvolta... dpv feminin stiu ce sa scriu; imi tb si parerea unui mascul.
- Un mascul: parerea mea e ca daca barbatii ar putea delimita in mod constient un orgasm mimat de unul adevarat fie ar fi niste complexati fie femeile n-ar mai trebui sa mimeze...asa ca barbatii fie sunt prea tantalai sa-si de-a seama...fie nu le pasa...; orgasmu' simulat reprezinta toate reactiile fizice care pot fi reproduse in mod constient de catre femeie...; atunci cand au unul real nu se mai pot controla...si de aici apar anumite reactii care nu se pot simula...insa cheia este sa-ti cunosti partenera...; adica, daca o faci cu o tipa de 5 ori n-ai de unde sa stii... tre' sa ai ceva experienta ca sa poti sa zici uite... aici a simulat... aici a fost adevarat... tre' sa ai experianta cu partenera respectiva...
- Ce imi place mie la barbati este faptul ca la teorie nu ii intrece nimeni...


Va prezint si parerea unor femele:
- Cum descrii tu un orgasm adevarat?
F1:- Am inteles... pai sa vezi... ca simt la un moment ca ajung acolo, si daca am ce sa strang, strang, si incep sa ma incordez din ce in ce mai mult, eventual mai scot si sunete; si cand ajung acolo este maximum de incordare si de placere pt ca este foarte bine, simt cum ma eliberez si cand termin ma relaxez dintr-o data.
Cat de necesar este sa simulam daca nu ii iese un orgasm de fiecare data? Hmmmm... mi e greu sa raspund pt ca n-am simultat niciodata... si zambesc tamp, pentru ca eu am rezolvat altfel problema.
- Nu pot sa cred... toate aveti orgam si astia ai vostrii sunt super potenti!!!
F1:- Daca se intampla sa termine el inainte pt ca nu mai poate sa se abtina, ii spun ca n-am terminat si ma rezolva altfel...
- Am inteles..
F1: - Vrei sa-ti descriu si cum e la serviciu?
- Daaaaa
F1: - Cand ti-e teama sa nu vina cineva si sa te gaseasca cu pantalonii in vine, dar totusi o faci pentru ca e mult prea tare; si senzatia de dupa e geniala pt ca esti amuzat si de faptul ca ai scapat ca nu v-a prins nimeni; si e genial vara cand esti in fusta, si iti dai chiloteii jos, iar el ii pune in geanta lui ca sa nu stea pe jos; ii dai si lui pantalonii jos si te sui peste el in timp ce el sta pe scaun; asta dupa c emai inainte i-ai facut un blowjob.
F1: - Mai vrei sa-ti mai povestesc ceva?
- Daca mai ai ceva interesant legat de trairile si placerile sexului....
F1: Da. Am mai trait o faza misto. Cand am simtit ca fac dragoste, nu sex. A fost un moment din timpul partidei in care pur si simplu a fost genial. El era peste mine, in pozitia clasica si eram contopiti si am simtit ca suntem una si aceeasi persoana; il simteam in mine si simteam ca suntem unu. A fost cel mai tare orgasm!!!

- Cum descrii tu un orgasm adevarat?
F2: La mine pe langa faptul ca abia mai respir, mi se contracta toti muschi si simt furnicaturi in tot corpul; un soi de amorteala super placuta; si dupa....o relaxare totala cateva zeci de secunde...
- Cat de necesar este sa simulam daca nu avem mereu? Cat de necesar este pentru el si pentru ea?
F2: Eu nu simulez, asa ca nu stiu ce sa-ti zic. Lui sincer cred ca i se cam frange daca ai tu sau nu orgasm; sau depinde cat de mult te iubeste.
- Exact acelasi rasp am primit de la un mascul.
F2: Daca te iubeste indeajuns de mult, va trece la alte metode de simulare. Dar in general....lor nu prea le pasa ca ei oricum au.
Concluzia e simpla: in ziua de azi toate fele au orgasm, baietilor nu le pasa daca partenerele lor sunt stisfacute pana la capat sau nu... noi toti traim intr-o armonie totala si totul este roz... WTF!!!


4 comentarii:

Anonim spunea...

Comentariu literar-artistic
de la "un mascul"

nu e prima oara cand pierzi din vedere esentialul si te pierzi in amanunte; pana ajung sa vorbim s-ar putea sa uit...asa ca: tin sa te anunt ca miscarea de du-te vino la masculi provoaca la un moment dat ejacularea (ca se intampla dupa 30 de secunde, sau dupa 3 ore..depinde de mascul..), insa asta nu implica automat si ideea de placere. la masculi se asociaza ideea de descarcare, descrisa de domnisoarele intervievate, cu ideea de ejaculare..ei bine pe langa asta mai exista si la noi o placere suprema...uneori e o senzatie de cadere in gol, alteori iti simti fiecare por de pe sira spinarii cum se deschide si culmineaza cu senzatia de "par maciuca" (intr-un sens bun)..si multe alte trairi..(sa ne amintim de oarece sexagenari care au murit datorita senzatiilor prea puternice..);
mai spui tu ca masculii se pricep la teorie..de acord..cu teoria incep toate..tot ceea ce stii a trecut la un momentdat prin faza de invatare, insa daca stii sa faci mancare asta nu inseamna ca si reusesti..(dar nimeni nu te opreste sa incerci)
una din "femele" iti spunea ca depinde cat de mult te iubeste..nimik mai adevarat, un orgasm este la fel ca o cutie cu bomboane de ciocolata, o oferi persoanei iubite..
si apropo de asta, e o chestie care se face in 2, nu depinde doar de partener daca ai sau nu orgasm, o buna prietena imi spunea la un momentdat "orgasmul tre sa ti-l iei singura", nimic mai adevarat..daca masculu se da de ceasu mortii si tu te gandesti daca o sa-ti cumpere anumite bijuterii sau nu...scuza-ma;
si ultima remarca, face referire la reluarile meciurilor si berea din frigider, care sunt o problema intr-adevar daca te cheama bubulina, ai un sort plin de unsoare pe tine, bigudiuri in cap si o chestie verde ce rivalizeaza cu anumite materiale de constructii care te ajuta sa scapi de riduri..c`mon..hai sa ne aducem aminte de celebrele dureri de cap.. nu masculii le-au inventat..iar daca cel de langa tine te face sa rivalizezi cu o sticla de bere si un meci de fotbal, poate ca ar trebui sa te intrebi ce anume ii provoaca mai multa placere..smecheria constand in a nu ramane blocata intrebandu-te..
concluzie: a face dragoste cu persoana iubita este un lucru minunat care culmineaza cu orgasmul. orgasmul este oferit, primit, indus, dorit si simtit de ambii parteneri in egala masura. in momentul in care iubesti o persoana ii faci cadouri..orgasmul este unul dintre ele (cadourile sunt facute celor care merita...apropo), din pacate exista si momente in care lucrurile nu sunt asa cum vrem, nu traim o viata perfecta..ar fi plictisitor..

Jade spunea...

daca ai avut nevoie sa te documentezi cu privire la notiunea de "orgasm"..imi pare rau dar e ..trist..
in ceea ce priveste "indrumator'ul"..ai grija ai putea sa-i induci in eroare, oamenii nu copii la indigo, ceea ce tie nu iti face placere, ar putea sa determine o alta persoana sa atinga acel "grad suprem de voluptate", sunt femei care simt nevoia unui ritm mai alert si a unei penetrari mai adaci, asa cum sunt femei ce prefera ca partenerii lor sa fi putin mai..sa spunem duri, iar daca ajungi vreodata sa rivalizezi cu o reluare a unui meci sau o sticla de bere,gandeste-te ca, in general omul este asa cum se simte, el s-ar putea sa nu se fi gandit niciodata sa te puna in balanta cu o ordinara sticla de bere, pe cand tu..
strict privitor la orgasm..dex-ul are doar o vaga legatura cu realitatea, iar definitia notiunii variaza functie de persoana, personal as putea sa descriu orgasmul ca fiind unul dintre lucrurile mici, ce fac viata mult mai frumoasa, acea stare de beatitudine (as putea spune si semi-constienta), in care tot ce conteaza este senzatia aceea minunta ce-ti face talple sa se curbeze, inima sa bata intr-un ritm nebun, ratiunea sa-si piarda importanta, realitatea sa-ti apartina exclusiv si momentul sa devina unicul punct de reper..personal, mi s-a spus ca par "rupta de lume" in acele momente, ceea ce ma determina sa intreb: credeeti ca se poate mima?..eu nu..nu am facut-o probabil pentru ca nu am simtit nevoia de a minti in asa hal pentru cineva, daca as face-o, s-ar intampla din..dragoste..greseala imensa insa, fetelor nu ne ajuta nici pe noi, pentru ca problema nu exista din punctul lor de vedere (pentru ca nu o cunosc), deci nu va exista nici rezolvarea, si, din nefericire, minciuna are picioare scurte..va afla.
in alta ordine de idei cred ca problema ar fi alta..de ce nu apare orgasmul????..asta ar fi un subiect mai bun, cred..ca exista stim cu totii, dar..de ce nu il experimentam cu toatele??..hmm, pentru ca avem complexe..idiot lucru, de ce ar vrea un barbat sa te iubeasca trupeste, daca nu te considera atragatoate? ..pentru ca asteptam sa ne cada din nori..n-o sa se intample, miscati-va fundurile, traiti momentul, uitati de probleme, incercati sa-l simtiti asa cum el va simte, depasiti-va limtele, eliminati tabu-urile, fiti libere, lasati senzatia sa va cucereasca, sa va acopere, sa va devoreze, priviti-l cum va soarbe din priviri, ascultati-i micile sunete guturale de placere, explorati interzisul, anticipati momentul..si mai vb dupa..:)
nu mai asteptati sa se intample..vi se cuvine..luati-l singure.

Clo spunea...

draga Jade,
nu se pune problema ca a trebuit sa ma documentez pentru a scrie ceva despre orgasm pentru ca nu stiu ce-i ala... doamne fereste!!! din contra, ca sa fiu modesta acum. am vrut doar sa scriu un articol documentat dpv al altor persoane, nu am vrut sa imi exprim propriile experiente! sper ca intelegi acum... ma bucur insa ca ti-a exprimat in scris ceea ce tu simti in acele momente. referitor la micul indrumar... tot din experientele altora am vorbit. aici ai dreptate, ce altuia nu-i place, poate sa ii trezeasca adevarate trairi altcuiva. mi se pare dificil sa poti face o clasificare general valabila si o descriere cuprinzatoare a ceea ce inseamna aceasta traire. dupa cum ai observat, fetele si baiatul "interogat" au descris cat au putut ei de bine propriile experinte.
ma bucur totusi ca ai citit articolul si sper sa o mai faci in viitor.
le astept acum si pe ale tale.

Alex spunea...

in fond orgasmul e placere pura. cita vreme te coplesete e de bine. cind incepi sa-l cauti sau incerci sa-l domini pentru a obtine mai multa placere, incepi sa pierzi poezia.