Cat de penibili putem deveni??? (Prostia cucereste Romania, partea a III-a)

Author: Clo / Etichete:

Ma amuzam la un moment dat pe site-ul celor de la Radio 21 cu toate farsele si stupizeniile facute in preajma zilei de V(B)alentines's Day.

Doamneee, cat de stupizi pot deveni unii...

Explicati-mi si mie logica... de ce trebuie sa te umilesti in direct, nu conteaza ca e tv sau radio, pentru a agata, pentru a canta sau pentru vre-un premiu de 2 lei???

Va dati seama ce fel de oameni sunt astia??? Nu ii condamn, nu ii judec, dar... ce naiba???

Hai sa o luam usor. Luam una bucata mascul (ma rog... semi-mascul, june, adolescent in plin tratament de reducere a cosurilor), alaturam o provocare (de genul: daca intri in direct si "canti" un refren iti dam cadou/premiu/surpriza) si sa vezi bai nene ce se aduna "talentatii". Intra in direct, se lauda, se dau in spectacol si sfarsesc prin a deveni extrem de penibili. Desigur ca sunt si unele... dah... scriu mail-uri, scrisori, sms-uri la toate emisiunile de gen. Ca a parasit-o Ionel, Vasilica, Georgica. Ca ce mult il iubeste, ca i-a turnat nu stiu cati copii si ca a fugit cu banii ei si cu vecina/secretara/prietena ei. Si acesti moderatori de abia asteapta: cu subtilitati mai mult sau mai putin evidente (depinde de nivelul ei/lui de inteligenta) sa le provoace neuronul. Cele mai multe personaje de acest gen nu isi dau seama si continua sarada spre deliciul publicului (si aici e discutabil... cine draqu se uita la aceste emisiuni???).

Ultima fitza a fost ca Ionica, Vasilica, Maricica si respectiv Ionel, Vasile, Marinica iubeste pe ics sau igrec. Si na belea, se ivi ocazia de 14 feb in care, cei care au supravietuit intoxicarii de floricele, inimioare, ursuleti, bomboane, se amuza pe seama lor si a penibilitatii extreme de care dau dovada.
"Ma numesc..... si o iubesc pe ...... nemaipomenit de mult, sa mor io !!! Pliz, ajutati-ma si pe mine sa ii bag o vrajeala ca ma tai la vena cu lama lu' tata. Pe bune." Atat le trebuie moderatorilor de emisiuni dornici de rating. O/Il suna. Ii baga ceva la sentiment si ea/el pica sau nu in plasa. De multe ori nu, sper dezamagirea ei/lui. Asta e viata domnule, cu amorul nu te pui. Ori e, ori nu e.

Personal imi place la nebunie o emisiune de la tv: "Tradati in love" ii zic ironic. E tare rau. Am vazuta una in care o ea umbla cu 2, pe langa ala pe care il incornorase deja. Tare gajica. Sa vezi ce mi-a palmuit-o, alergat-o pe strazi si prin gradini publice. Asa se face forma fizica... ce sala, ce alergat pe stadion, ce mers pe bicicleta cu viteza luminii ca te alerga Azorel, cainele comunitar, sa te apuce de pulpitza.

Stau si ma gandesc... (da, io chiar pot sa fac asta...saccc!) ce urmeaza??? Incotro ne indreptam??? Si mai ales, vom ajunge undeva???

Va provoc sa imi raspundeti!!!

1 comentarii:

Monici spunea...

Bine ca nu-si taie ala vena cu aparatul electric (de barbierit). Asta de care zici avea cumva si pantofi din aia cu cioc si sosete albe (nu adidas....ci nike - ca-s mai scumpe)!!! :-D
Acum daca moderaorul ala ii promite ca-i da premiu ceva gen telefon mobil, pai ala o sa sune si o sa si "ragaie" in direct, ca asa face rost de "unealta" sa o sune pe piranda lui.
Si ca sa-ti raspund la intrebare?... ne indreptam catre o generatie la care prostia creste exponential.
Cat despre unde vom ajunge cred ca se poate rezuma asa:
1. Cu cat esti mai blonda si IQ-ul tinde catre zero cu atat vei ajunge mai departe. (mai ales daca te duci prim Mall :-D)
2. Cu cat esti mai bruneta si IQ-ul tinde catre 150-160, devine din ce in ce mai greu sa poti merge mai departe, pentru ca o sa ajungi sa te inchizi in casa datorita aparitiei un soi de alergie la persoanele de la nr.1