Mda... marimea chiar conteaza...

Author: Clo / Etichete:

Desigur ca cei mai multi dintre voi se vor gandi instinctiv la marimea OGM (am descris mai jos ce inseamna)... Este vorba si despre asta pana la urma, dar nu numai.

Ma refer la marime in general. Incercati sa-i observati pe cei din jurul vostru. Vor sa aiba in posesie cea mai mare masina, cel mai mare si mai tare mobil, cea mai mare casa, cea mai mare vedeta la brat... Cat de mare trebuie sa fie masina??? Un jeep, neee, deja e depasit; ceva mai mare, mai mare...Le propun celor de la RATB sa le imprumute cate un autobuz, troleibuz, tramvai acestor oameni care vad in toate lucrurile care ii inconjoara si care trebuie sa fie cat mai mari, prelungirea impotentei lor fizice si psihice.

Sa avem cea mai mare casa... cu nspe mii de camere mari, incomensurabil de mari, pe care, atunci cand li se termina banii pe care i-au "imprumutat" de la noi, oamenii de rand, prin afacerile lor cu borduri sau terenuri, nu mai au cu ce sa le incalzeasca, intretina, amenaja.

Sa aiba cea mai tare gagica, dar care sa corespunda strict unor standarde universal valabile: blonda, slaba, siliconata prin toate locurile, eventual vre-un fotomodel sau cantareata de duzina. Atat trebuie sa fie ea, pentru ca daca, Doamne fereste, o intrebi macar cum e vremea, nu va stii sa iti raspunda rapid, se va incurca intre interjectii si sunete nedefinite, se va intoarce gales catre sotul prea potent financiar ca sa caute un ajutor.

Cat despre marimea aceea... mda, este importanta. Citeam mai de una zi cum Freud explica simplu si la obiect ca oamenii complexati de anumite lipsuri fizice, adica de lipsa unor centimetri, mai multi, in stare erecta, tind sa fie inconjurati de lucruri multe si mari, mai ales mari.
Ce concluzie putem trage din aceasta notiune, facand o paralela cu ce e scris mai sus? Ca aceste personaje sunt slab doatate si tind catre un absolut zero??? As putea sa citez dintr-o conversatie cu un bun prieten prin care am ajuns la concluzia ca exista nefericiti de acest gen care se autosatisfac ( nu am vrut sa scriu ca se mastur...) cu penseta...

As vrea sa cunosc acea femeie/fata/femela ipocrita care ar avea curajul sa spuna sus si tare ca pentru ea nu conteaza cat de mare si tare e "the thing". Ca pentru ea conteaza sufletul, ceea ce gandeste, comportamentul... Ohhh, fuck off!!! Nu cred o iota din toate astea.
In ziua de azi notiunea de indragosteala, romantism, iubire d'aia prosteasca nu mai exista. Acum te cuplezi cu un mascul doar daca frecventeaza anumite cluburi, are tzoale de firma pe el, are cel putin o masina straina si MARE in dotare si multi, multi bani. De ce??? Pentru ca am devenit niste materialisti nebuni dupa avutie si care nu mai vedem dincolo de asta nimic. Nu mai exista plimbari in parc (ce draqu... parc??? club frate, clubareala), nu se mai iese la o prajitura, decat daca e desert la nu stiu ce restaurant de fitze din centru, etc.

Asa ca, se poate trage o singura concluzie: in cazul in care esti femela si vrei sa ai acces la un mascul la moda trebuie sa fii conform standardelor de mai sus, si, de asemenea si reciproca.
Asa ca, sa ne facem toate blonde, sa ne siliconam toate partile corpului ce pot fi expuse la un moment dat, sa ne hranim doar cu apa plata cu lamaie (dar sa fie neaparat din mall), sa ne imbracam cu haine doar de firma pentru ca de la altele putem face urticarie si sa nu cumva sa avem alte studii decat Dreptul.
Daca va incadrati la sectiunea masculi in ascensiune, trebuie sa posedati una bucata masina de fitze, haine de firma de asemenea, abonament la sala chiar daca este doar pentru ca sa va delectati cu puicutzele care sa cracesc pe aparate, bani, foarte multi bani si sa stiti pe dinafara toate cluburile din oras pe care este impetuos necesar sa le frecventati. Daca, Doamne fereste, nu sunteti posesorii unui OGM (organ genital masculin) de minim 15 cm, puteti apela la o pereche de sosete (de firma, indubitabil), iar in momentul actiunii sa stingeti lumina.
Daca mai adaugam la toate astea si un refren de manele, deja am descris un cuplu perfect format din Ken si Barbie.

In aceasta avalansa de Ken-i si Barbii, va doresc sa supravietuiti cat de mult puteti. Uniti-va fortele si respirati adanc.

2 comentarii:

Alex spunea...

Ma inspaiminta romania descrisa de tine...

Clo spunea...

Da Alex, asa e azi, aici, acum. Imi imaginez ce esti plecat de ceva vreme sau poate ai norocul de a trece pe langa toate aceste "intoxicari" fara a le baga de seama. Daca asa e, felicitarile mele!!!