Mall-istele (Prostia cucereste Romania, Partea I)

Author: Clo / Etichete:

Da... am o problema...
Imi apar bube pe limba cand pronunt acest cuvant si imi chinui creierul sa vizualizeze imaginea acelor "miss univers", cunoscute generic sub numele de MALL-ISTE.
As putea sa ma chinui sa formulez si o definitie, in stilul lor, desigur...

MALL-ISTE = acele fete/femei/bunaciuni/valabile care ies la soping in mol, insotite de masculul din dotare, se imbraca in "hainele de duminica", care, neaparat trebuie sa fie de ultimele fitze, sunt machiate excesiv si cu mult prost gust, cu tocuri de sute de centimetrii, pe care nu stiu sa mearga, dar aici intervine rolul mascului, de a le sustine in pozitie bipeda. Masculul trebuie sa fie fff musculos, gelat, neaparat cu un tricou mulat, alb, pe care eventual sa scrie: Gigolo italiano 100%, dotat cu pantofi cu bot ascutit si neaparat de lac, cu ciorapi albi, Adidas eventual, asa, gen Maical Jecson, burta peste cureaua lucioasa de la pantalonii de costum de la vreo nunta de acum cativa ani si... inevitabil, mestecand guma cu gura deschisa.

Si aceste specimene se plimba prin mol. Ea mai intra in vre-un magazin numai daca scrie reduceri de minim 80%, pentru ca ... saraca, (nu ca si-ar permite sa isi cumpere ceva, tinand cont ca toate hainele ei sunt din, asa cum ii place unei prietene sa zica, Platza Obor), trebuie sa fie vazuta iesind din magazinele de fitze, pe care, daca vrei sa faci misto de ea, sau sa abuzezi de saracul neuron solitar, o rogi sa-ti citeasca numele magazinului, macar pe l i t e r e.
El o asteapta nerabdator la iesire, intalnindu-se intamplator cu alti baietzashi. Plescaie guma, isi mai apeleaza iubita tandru: "Hai fa, mai repede, ce p l m tot cashti ochii???".
Cel mai tare moment din aceasta iesire in lume, este acela cand aceste mall-iste fac parada modei pe scara rulanta... Doamne, cata naturalete, cat "bun gust"... (scuze, am fost pana la baie ca mi s-a intors stomacul pe dos)... cat de mandre sunt ele, asa, PERFECTE cum sunt...
Si cand se intalnesc 2 rivale este bestial: se pupa precum divele, la distanta, se scaneaza rapid de vreo 2-3 ori si auzi schimburi de replici:
- Vai fataaaaaa, ce bine arati !!!!!!!
- Mersi fataaaaa, si tu arati bine !!!!!
- Fataaaa, vezi ca e icsuleasca in mall cu ala de care iti place tie... ala din Bamboo... da fataaaaa, ala cu bemveul... fataaaaa, nu pot sa o sufar pe blonda aia spalacita, cu cracii lungi si cu silicoane...
- Da fataaaaa, am vazut-o... nesimtita, cat tupeu !!! Lasa fataaaa, ca io am iesit acum cu asta (N.R. ala cu tricoul mulat, alb, gigolo...etc).

Dupa ce te scarbesti la maxim si iti scade brusc IQ-ul sub nivelul marii, indreptandu-se vertiginos catre centrul Pamantului, te hotarasesti sa mai inaintezi... Asta daca nu ai ghinionul de a sta fix pe traiectoria unei mall-iste care nu are directie, sens, rost pe aceasta planeta. Merg cu o viteza incomensurabila si te poti izbi de ele, pt ca nu te vad... Si nu e numai faptul ca sunt cu nasul pe sus si cu gura cascata (reminescente din timpul (blow)job-ului), dar si pentru ca, logic daahhhaa, au ochelarii de soare la ochi. Am primit o asemenea explicatie de la un asemenea specimen: ce fataaaa, daca sunt de firma (scria Di(h)or), de ce sa nu ii port???!!! Am putea face abstractie ca era decembrie, erau un nor negru si des pe cer, dar dehhh, te poti pune contra tendintelor??? Fataaa, ce naiba...

Le mai gasesti pe la zona fast-food... stau cu o apa plata cu sau fara lamaie, pt ca dehhh, au o silueta de intretinut... In schimb masculii basculeaza la cartofi prajiti si alte delicatese nedefinite de pe la aceste genuri de restaurante.
Le gasesti la coada la Movie Multiplex, sa iau belete (am scris bine, asa se zice) la ultimul fasss de film aparut, care, daca ar avea un pic de inteligenta, l-ar downloada de pe odc sau ar inchiria dvd-uri... dar vorba aia, ele unde isi mai etaleaza hainele, bijuurile din plastic si masculii, daca stau la calculator sau in fata dvd-ului uitandu-se la filme???

Daaa... am obosit scriind despre aceste fenomene, ma simt cam "stupid" pt ca a trebuit sa ma cobor la un nivel mult inferior mie pt a incerca sa inteleg aceste specimene, drept pt care, promit sa revin cu alta ocazie pe acest subiect.

Inainte de a incheia, am un sfat pt aceste blonutze inocente si firave (asta este cea mai finutza caracterizare si sinonimizare a cuvantului p r o a s t e): dragele mele, suncile iesite din pantalonii mult prea mici in care te chinui 3 ore sa intrii, blondul ala exagerat de alb, pretul pe talpa cizmei, geanta tinuta la indoitura mainii si mobilul in cealalta mana, (asta in cazul in care nu este mobilul tinut in aceeasi mana cu geanta pt ca in cealalta ai niste chei... nu neaparat de la masina) NU SE MAI POARTA... Sunteti depasiteeeeeeeeeee.

Gata, nu mai pot... va urez spor la analizat si astept comentarii daca aveti alta parere!!!

P.S. daca am scris unele cuvinte gresit dpv gramatical, sau engleza mea este cea "dupa ureche", nu este o scapare, totul este facut cu intentie, pt a incerca sa ma transpun cateva secunde in pielea personajelor.

1 comentarii:

Monici spunea...

Hi! Hi! Hi! Foarte tare.... de acord in mare parte cu ce "scrisei" tu aici, insa am un mic comentariu. Aceste mall-iste (sau cum le-o zice) o sa le vezi doar prin sud-estul Europei.... ca intr-o tara civilizata lumea se duce la mall doar sa pape ceva si eventual chiar sa-si ia toale. Insa in nici un caz nu exista masculi "feroce" pe post de atas, eventual exista niste "multi cercei" atarnati prin diverse locuri. Si daca intr-o tara civilizata vezi o mall-ista iti garantez 100% ca are sange est-european sau arab in "vena". Dar tre sa recunosti ca pentru o persoana cu un IQ rezonabil e o adevarata "placere" sa se duca la Mall sa le vada pe fufele alea defiland. E un fel de tragi-comedie si din cand in cand ne prinde bine cate o portie.