A kiss is not just a kiss...

Author: Clo / Etichete: ,

Consider ca cel mai simplu, frumos, intim, sexy si personal lucru dintre doi oameni este SARUTUL.
Pentru mine inseamna incununarea suprema a tuturor sentimentelor ce pot exista intre doi oameni. Este cu mult mai presus decat sexul in sine si valoreaza de un infinit de ori mai mult decat acesta.
Acum cateva luni as fi putut sa pariez cu tot ce am ca nu exista sex bun fara sentimente. Ca preludiul include o "mozoleala" substantiala si schimb enorm de saliva. Ca asa incepe acel ceva dintre cei 2. Acum nu mai sunt atat de sigura. Se poate si fara sentimente, fara indragosteala aia care transforma si cel mai cerebral om in "visatorul prostovan".
Se poate sa ai parte de ceva bun de fiecare data si chiar sa se imbunatateasca pe masura ce actiunea se repeta.
Da, exista acea cutie cu bune bomboane de ciocolata si este atat de bine sa savurezi cate una, rar.
Si totusi...
As putea oricand sa apreciez foarte mult un sarut din partea unei persoane la care tin sau pe care chiar o iubesc in defavoarea sexului, dar si o buna partida de "friky friky" cu cineva care stie care-i treaba acolo jos in defavoarea "mozolelii".
Recunosc ca sunt cam ambigua in aceste declaratii, dar nu prea reusesc sa exprim aceste trairi.
Un lucru e simplu: mi-ar fi foarte greu, daca nu chiar imposibil, sa sarut o persoana pentru care nu simt ceva deosebit. Sunt sigura ca ar fi ceva fortat si, din pacate pentru mine, nu ma pot preface.
Am experimentat asta vara posibilitatea de a avea pe cineva la care tineam foarte mult. Si, in cele doua dati in care am fost mai apropiati ce de obicei, s-au intamplat multe. Am mai povestit despre asta, dar ideea era ca probabil dorinta, cantitatea considerabila de alcool si implinirea ambitiei de a-l avea m-au facut sa consider ca saruturile lui sunt perfecte. Si poate chiar sunt. Sigur sunt, pentru ca asa le vad eu, pentru ca asa vreau eu sa fie, pentru ca...
Mi-a placut foarte mult rabdarea cu care el a inceput totul. Rabdarea cu care a explorat fiecare por al pielii si atentia care a acordat-o fiecarui centimetru de piele.
Si saruturile lui... ohhh... probabil ca nu sunt cu nimic mai speciale decat cele ale altor baieti/barbati, dar... sunt ale lui.
Ai putea spune ca amintirile sunt frumoase atunci cand le ai si ca totul ar trebui sa ramana acolo, in cutiuta aceea din sufletul tau pe care scrie numele lui, dar la mine e mai ciudat. La mine se acceantueaza pe zi ce trece. Si ma roade. Ma roade pentru ca a ramas o "treaba neterminata" si pentru ca stiu ca merit mai mult... si, mai ales ca stiu ca el poate oferi asta. Si chiar nu cer prea mult!
Oricum, concluzia este simpla si evidenta: un sarut nu este doar un sarut... este gestul suprem al dorintei!

0 comentarii: