D'ale popoarelor...

Author: Clo / Etichete: ,

Intr-un arhipelag de insule pustii au fost plasati pe fiecare insula cate 3 reprezentanti ai catorva popoare, dupa cum urmeaza:
- 2 italieni si o italianca
- 2 francezi si o frantuzoaica
- 2 nemti si o nemtoaica
- 2 englezi si o englezoaica
- 2 bulgari si o bulgaroaica
- 2 japonezi si o japoneza
- 2 chinezi si o chinezoaica
- 2 americani si o americanca
- 2 irlandezi si o irlandeza

Cum se prezenta situatia o luna mai tarziu?
- Un italian l-a omorit pe celalalt pentru femeia italianca.
- Cei doi barbati francezi traiesc impreuna cu frantuzoaica intr-un fericit 'menaje-a-trois' .
- Cei doi nemti au o programare saptamanala foarte stricta pentru vizitarea alternativa a nemtoaicei.
- Cei doi englezi asteapta pe cineva care sa le-o prezinte pe englezoaica.
- Cei doi bulgari s-au uitat lung cand la oceanul fara sfarsit cand la bulgaroaica, apoi unul dintre ei a plecat inot.
- Cei doi japonezi au trimis un fax la Tokyo si asteapta instructiunile, in timp ce japoneza ii intretine cu muzica, dans si bautura.
- Cei doi chinezi si-au deschis o farmacie/magazin de bauturi/ restaurant/spalatorie pentru aprovizionarea arhipelagului si au lasat-o gravida pe chinezoaica ca sa le furnizeze angajati pentru magazine.
- Cei doi americani se gandesc serios la sinucidere, pentru ca femeia americanca se tot plange de corpul ei, de adevarata natura a feminismului, cum ar putea si ea face tot ce fac ei, necesitatea implinirii, diviziunea egala a treburilor in casa, cum nisipul si palmierii o fac sa arate grasa, cum fostul ei prieten ii respecta tot timpul parerile si a tratat-o mult mai bine decat o trateaza ei si cum relatia cu mama ei se imbunatateste si cum in sfarsit taxele au scazut si nu mai ploua.
- Cei doi irlandezi au impartit insula in Nord si Sud si au facut o distilerie. Ei nu-si amintesc daca mai era si o femeie pe acolo pentru ca totul devenea cam cetos dupa primii litri de whiskey de nuca de cocos. In orice caz sunt satisfacuti pentru ca nici englezii nu se distreaza deloc..

0 comentarii: