Perversiuni sentimentale - ce e real, spus cu cuvintele altcuiva

Author: Clo / Etichete:

Recunosc ca sunt intr-o imensa pana de cuvinte. Dar IMENSA, nu gluma. Nu inseamna ca nu mai stiu sa scriu sau sa citesc, inseamna ca fix pentru subiectul tratat mai jos nu mai pot stoarce, MOMENTAN, ceva "inteligent". Drept urmare, am gasit pe blogul unei gagici (http://psiheea.wordpress.com/) urmatorul articol cu care sunt ffffff de acord.
Enjoy.

... sau bdsm emotional sau zoofilie relationala. exista in lume un numar de oameni care isi manifesta bubele mentale intr-un comportament sexual mai mult decat ciudat. mult mai raspanditi sunt insa oamenii care isi manifesta problemele din creieri in planul relatiilor de cuplu. cei perversi fizic sunt doar un caz special al acestora.
Pentru cine nu cunoaste terminologia, bdsm inseamna bondage and sado maso. sentimental, astea sunt cele mai frecvente disfunctii. ati observat probabil predilectia unora de a se indragosti de persoane care nu-i baga in seama. astia sunt masochistii. nu se simt bine decat daca sunt respinsi. incadrandu-se perfect in tiparul de “victima”, ei aduna toate loviturile cu stoicism sperand in secret ca la finalul sirului de dezamagiri ii asteapta relatia perfecta, mai mult decat perfecta, relatia care sa compenseze toate ofurile lor trecute, persoana cu care sa le dea peste nas celor care i-au refuzat. alteori isi asteapta cuminti calaii gandindu-se ca totul e atat de nedrept pentru ei incat vor produce mila…. si din mila…. uneori se nasc relatii…. alteori se face santaj emotional, in orice caz, e bine sa fie loviti. le place fiindca asta stiu ei cel mai bine sa faca. desigur, e si idiot de simplu si orice bovina e in stare sa se lase pedepsita pentru rele imaginare.
putin mai evoluati sunt sadicii. ei au invatat ca e mai placut sa ranesti decat sa fii ranit asa ca isi bat joc de cei care ii iubesc. sadicii mei preferati sunt vampa si don juanul. ei sunt oameni destul de destepti incat sa simta nevoia sa domine si destul de prosti incat sa nu poata domina natural. asa ca recurg la tot felul de scheme si figuri ca sa atraga jumatati. promit totul, se poarta ca si cum ar oferi totul si cand incep sa primeasca totul se retrag in glorie cautand o noua victima. nu-mi dau seama care e cauza si care e efectul in perechea sado-maso. dupa ce ai fost masochist si si-au batut altii joc de tine simti nevoia sa te razbuni facand altora la fel? sau dupa ce ai fost sadic toata viata visezi sa gasesti persoana care sa “te puna cu botul pe labe” si sa te disciplineze? pentru mine ramane un mister.
Bondage-ul e apanajul celor care cauta inconstient situatii dead-end. unii oameni fug de responsabilitatea pe care o implica deciziile si alegerile si se implica in relatii in care nu au libertate de miscare si in care deciziile si alegerile sunt facute de altii in locul lor. singurul lucru care depinde de ei este continuarea relatiei. e ca si cum ar avea in vocabular doar doua cuvinte: da si nu. dupa ce se simt foarte bine cu acest status quo incep problemele si durerile. e doar o chestiune de timp pana cand vor spune nu si se vor indrepta spre o noua relatie la fel de incurcata. cel mai bun cuplu il pot face cu persoanele indisponibile emotional sau cu cele casatorite.
Am pomenit la inceput si despre zoofilie. stiti genul ala care la intrebarea “esti cu cineva?” raspund cu “am un fuck-buddy”? la ei ma refer! fuck-buddy-ul este o solutie de compromis. daca ai 45 de ani, un divort la activ, un job solicitant si 3 copii de crescut, e de inteles ca nu prea mai ai chef sa cauti marea iubire sau sa iesi in oras cu prietenii. atunci e acceptabil sa gasesti un partener cu care doar sa faci sex. nu prea conteaza daca va intelegeti bine, daca aveti pasiuni comune sau daca aveti despre ce vorbi fiindca oricum nu aveti timp sa stati la palavre, amandoi avand vieti atat de ocupate. e ok. ce se intampla insa cand ai 20 de ani si iubitul tau e doar un fuck-buddy? se mai pune problema de compromis? nu e de datoria ta sa cauti iubirea? nu simti nevoia sa satisfaci toate ipostazele tale? de ce doar latura sexuala? singura explicatie e zoofilia.

Nu stiu ce probleme/traume/frici/deceptii te pot impinge sa devii un “pervers sentimental”, dar dupa cum se vede, cel mai mare rau ti-l faci tie. cel mai mult ai de suferit tot tu. nu e oare timpul sa-ti invingi si depasesti problemele/traumele/fricile/deceptiile si sa incepi sa te bucuri de tine? va doresc tuturor relatii NORMALE! oricat ar suna de plictisitor si de “fumat” conceptul de normal, va asigur ca in zilele noastre e atat de rar incat a devenit un lux foarte special si iesit din comun.

0 comentarii: