Fuck principles

Author: Clo / Etichete:

Daca este vre-un motiv pentru care unii oameni sunt mai "altfel" decat ceilalti, acesta este probabil faptul ca au PRINCIPII!
Adica...
Unii dintre noi nu fura (pe langa faptul ca e unul dintre pacatele majore, nici nu cred ca ce fura le poate ajuta pe viitor, crezand mereu ca ce vor pierde in viitor va fi inzecit ca si valoare).
Unii dintre noi nu mint (gandindu-se probabil ca, la randul lor, nu le-a face placere sa fie mintiti).
Unii dintre noi nu inseala (ce poate fi mai rau decat sa te trezesti la un moment dat in pat langa un el sau o ea si sa iti dai seama ca tocmai a strigat numele amantului/ei cand vi-o trageati sau sa realizezi ca brusc salariul lui s-a injumatatit si deplasarile s-au multiplicat).
Unii dintre noi chiar iubesc si sunt in stare sa faca orice pentru asta... aici nu am paranteza; consider asta ca fiind ceva extrem de rar intalnit, chiar o utopie...
Unii dintre noi sunt buni si au incredere in cei din jur (ei considera ca prietenii chiar sunt prieteni si le sunt alaturi in orice moment, sperand ca este o stare reversibila).

Unii dintre noi NU DEZAMAGESC. Nu stiu daca asta e un principiu, dar consider ca este macar moral, etic si de bun simt sa nu o faci. Ce rost are sa trezesti sperante in sufletul cuiva atunci cand te stii incapabil sa mergi mai departe? Ce rost are sa "dai apa la moara" cand stii ca oricum moara ta nu functioneaza pe aceeasi frecventa?
Faci asta doar pentru ca poti?
Este si asta un principiu de viata, nu contest, dar te-ai gandit vreodata ca roata e rotunda si se intoarce???
Probabil ca da, dar esti prea lipsit de principii ca sa iti pese.

Have a nice life!!!

0 comentarii: