Specialitatea zilei

Author: Clo / Etichete:

Avem azi specialitatea zilei: ghiveci de feelings-uri.
Ce e ala??? E cam ca o stare de spirit care te macina si te face sa te urci pe pereti, sa nu mai dormi noaptea si sa visezi (in putinul ala timp in care adormi) tot felul de tampenii.
Este compus din mai multe ingrediente, care, puse toate la un loc, dau un gust dulce-amar-acrisor vietii.
Nu exista o reteta fixa, scrisa intr-o mare carte de bucate. Este dupa cum se nimereste. Adaugi la inceput un pic de sperante amestecate cu dorinte in cantitati cat de cat egale. Mai pui un pic de sentimente din inima (in special cele de amor) pe care le poti condimenta cu dorinte de a avea o persoana draga alaturi sau, din contra, cu regrete si suspine pentru cineva pierdut.
Pentru inceput le flambezi usor in alcool, urmand apoi sa mai adaugi si altele.
Poti continua cu niste franturi de dorinte de a reusi mai mult in cariera, de a avea mai multe rezultate exceptionale si mai multa inspiratie de a actiona conform dictonului:"omul potrivit la locul potrivit"!
Urmeaza sa adaugi o aroma de necesitatea de a castiga mai multi bani si de promisiune ca daca nu ti se intampla asta printr-o marire subita de salariu, vei juca la loto.
Se mai pune si dorinta unei vacante ideale.

Alaturi de toate astea adaugi ceea ce posezi in prezent, si fizic si psihic, le amesteci si gata. Ai obtinut ghiveciul cu feelings-uri.

Daca ai incredere ca esti un bucatar iscusit... enjoy it!

0 comentarii: