Fuck de Valentine's Day

Author: Clo / Etichete:

Romanul este petrecaret din fire. Pentru el calendarul unui an este compus din sarbatori nationale, regionale, sfinti de toate felurile, zile ale orasului si, desigur, weekend-uri.
Si, cum nu era de ajuns, am mai importat cate ceva, asa, ca sa nu ne plictisim. Si am luat de la "mentorii" nostrii americani, faimoasa Valentine's Day.
Este o zi in care se celebreaza ideea de marketing, nu cea de iubire sau indragosteala. Pentru ca da, tot ceea ce inseamna acesta zi trebuie sa fie rosu, in forma de inima si eventual de ciocolata. Cu fundite, cupidoni, norisori, aripioare de ingerasi...booooooooooring!!!
Vezi oameni disperati ce alearga de colo-colo sa cumpere cadouri. De ce????
Daca primesti cadou in aceasta zi, trebuie sa faci si tu la randul tau. Asta e clar. Si de ce sa primesti/dai ceva? Este sau devine o obligatie? Cred ca este mult mai original daca esti un pic altfel si iesi din turma. Pana la urma, cine se iubeste, se iubeste in fiecare zi (de cate ori poate si vrea).
De ce trebuie sa fim toti la fel? Ok. O duci la o cina romantica (la o masa pe care o rezervi de prin iulie), ii daruiesti bombonele cu crema roz de capsuni, ii torni sampanie (in speranta ca o ametesti mai rau ca de obicei, poate se va simti si va presta asa cum iti doresti), ii aduci un mare buchet de trandafiri rosii (alta idee incredibil de originala).
Si apoi?
O aduci a la maison, speri sa poate si ea desuu-ri rosii cu danteluta (original, nu???), o dezbraci si, daca nu ai ametit-o prea rau cu sampania ca sa adoarma, mototolesti lenjeria de pat impreuna cu ea.

Concluzia: tot acolo ajungi, adica in pat. Si pentru ce sa mai cheltui atatia bani? Sau vrei sa ii demonstrezi ca poti face asemenea eforturi pentru ea ca sa te rasplateasca si ea apoi?
Adica... traiasca Valentine's Day, cand poti "cumpara" de la noua sau vechea iubita o partida de sex!
Si atunci? Care e faza?
Nu zic ca aceste gesturi (flori, bobo, inimioare) nu sunt impresionante, dar poti fi romantic si tandru si altfel.
Si daca asa esti tu ca om, in general, (adica romantic), de ce nu poti transforma oricare alta zi in Valentine's Day?

0 comentarii: