Care pe care?

Author: Clo / Etichete:

Un nou topic de discutie aparut pe forumul prietenilor subsemnatei: Care pe care? si derivatele acestuia.
Ceea ce urmeaza este opinia din partea masculina:
Cine cui i-o trage? Uite o intrebare destul de recenta. Pana nu demult, era simplu: cerculetul cu sageata penetra cerculetul cu cruce, activul i-o tragea pasivului si asa mai departe. Asta desigur daca pui intrebarea din punctul de vedere al "cine pe cine" penetreaza, insa intrebarea se pune cine cui i-o trage.
Pai mai intai sa vedem ce inseamana a poseda, a trage, a avea la pat si desigur popularul, vulgarul si carnalul a fute. Conform dex-ului, a poseda inseamana a domina, a stapani, a dispune de ceva… sau cineva. Tot in dex aflam ca a poseda mai inseamna a avea raporturi sexuale cu o femeie. Nimic mai adevarat insa apare o problema… cine e femeia? Pana acum 50 de ani stiam. Acum insa…
Daca ne uitam prin simbolistica aflam ca societatea a impartit indivizii in 2 categorii “tare” si “slab”, fiecare din aceste categorii au fost atribuite unui gen sexual “tare” pentru masculi si “slab” pentru femele. In momentul in care s-a facut impartirea se facea referire la tot regnul animal. Aici lucrurile sunt simple, ele, animalele, exceptand cateva specii printre care si oamenii, se reproduc doar pentru perpetuarea speciei. Impartirea a fost preluata in mod automat si de catre oameni si acceptata ca atare, in timp insa ideea de “tare” care poseda “slab” s-a schimbat. Ca o introducere la urmatoarea categorisire putem folosi faptul ca “tare” poseda “tare” si “slab” poseda “slab”. Si atunci apar “activii” si “pasivii” in definitia homosexualitatii “activii” sunt dominatorii, iar “pasivii” cei dominati.
Plecand de la catalogarile de mai sus deja putem afirma ca in ziua de azi nu mai constituie o regula ca sexul tare sa posede sexul slab, il poate penetra si doar atat. Si acum apare alta intrebare. Se stie foarte bine ca penetrarea fara acordul celui penetrat cade sub incidenta legii si se cam pedepseste. Deci cu alte cuvinte activul poate poseda pasivul doar cu voia lui, barbatii pot sa le-o traga femeilor doar daca acestea vor. Si iata intrebarea: oare cum poate fi cineva de acord cu ceva atata timp cat nu-i creeaza placere? Raspuns: nu poate.
Si uite cum ajungem la concluzia ca de fapt pasivii sunt cei care decid cand vor sa fie posedati. Si oare in momentul in care un individ controleaza si decide cand sa se intample un anumit lucru, nu este cel ce poseda?


Mi-a fost destul de greu sa conving acest reprezentant al asa-zisului sex tare despre corectitudinea acestei teorii. Initial a sarit ca ars si a sustinut ca este cea mai revolutionara idee feminista pe care a auzit-o vreodata (normal si evident ca asa este...!). Apoi, analizand toate aspectele, mi-a dat dreptate.
Pentru ca asa e.
Nu sunt si nu am fost nicodata de acord cu ideea ca unii sunt sexul slab si altii tare. Dupa ce se diferentiaza asta? Daca stau bine sa ma gandesc...sexul nostru este mereu tare si al lor e moale, si, daca nu intervine partea femeiasca...asa le ramane.
De ce sunt ei sexul tare? Ca cica fac fata mai usor efortului fizic. Ca cica nici o femeie nu poate munci pe santier, furnale sau mina. Ok, poate ca asa e... dar faptul ca esti mai tare in muschi te fac tare in sex? Nu cred..., chiar din contra.
Se mai considera superiori ca cica fara ei nu se poate perpetua specia... De acord cu o parte. Dar daca raman cativa si buni, traiasca banca de sperma si fertilizarea in vitro. Deci..., la o adica..., in curand, nici la asta nu o sa mai fie nevoie de ei.
Si... se reproduc. Si apoi? Daca ai un pic de noros ai parte de 15 minute de un sex animalic care se lasa cu ceva umed care mai pateaza si lenjeria de pat la o adica. Si??? Cine trage 9 luni de zile? Cine se transforma din sirena in balena? Cine isi pierde toate vitaminele din corp, parul, dinti si isi blesteama zilele de dureri de spate si de toate cele? EI? NU CRED!!! Nu nasc si nici macar nu isi pot imagina cum este sa o faci si ca tati sunt relativ nesemnificativi!
DAR EI SUNT SEXUL TARE!!! Mi se pare mie sau sunt foarte frustati in general???

Si de aici ne intrebam iar care pe care?
Nu vroiam sa transform asta intr-o declaratie deschisa de feminism accentuat, dar ma puteti contrazice?
A poseda (asa cum a zis "colaboratorul" meu) nu presupune impunerea prin forta fizica sau amplitudinea miscarii de du-te-vino. Presupune dorinta, ambitia si disponibilitatea.
Cel care preia initiativa il poseda pe celelalt si chiar nu conteaza daca sexul ii atarna sau nu. Cel care savureaza si este dedicat mai mult in acele momente poseda, si chiar nu conteaza daca este cel care da sau cel care primeste.
Deci, dragii mei posesori de sex tare, mai ganditi-va putin si analizati de cate ori ati posedat si de cate ori ati fost posedati. Pentru unii dintre voi balanta s-ar putea inclina in defavoarea voastra, insa asta nu va opreste sa nu deveniti buni, mai buni, cat se poate de buni (este o utopie...stiu!!!).

Posedati-va cu grija.

0 comentarii: