Nesimtirea de pe zborurile intercontinentale

Author: Clo /

Pe langa faptul ca sunt urati, cel putin ea arata ca o broasca speriata de roata de la masina care tocmai o va calca, mai sunt si nesimtiti.
Un cuplu de afro-asiatico-something s-au imbarcat in zborul care pleca de la Amsterdam la Denpasar (Bali, Indonezia).
Ea, pitzi costipata (la propriu) isi englezea iubitul, un semiobez caruia ii cresteau coarne, coada, cocoase si alte iregularitati impuse de stapanirea malefica a consoartei.
S-au instalat si, din pacate pentru ei, ii despartea culoarul; norocosul de el (am zis eu, la doar 5 minute dupa ce i-am vazut).
Si nici nu s-au asezat bine si Maria sa, Brosky, a grait: "Baby, mi-e seteeee... Adu-mi apa...ACUM!!!". Si sclavul s-a dat de 3 ori peste cap si a venit cu un pahar 3/4 cu apa. "Doar atat??? Esti incompetent baby!"
Si credeam ca am inteles ca daca se adapa vaca, se stapaneste demonul care salasluieste in ea, dar NU...socul abia acum a inceput: se aseaza ea pe scaunul de langa mine si el la stanga ei.
Si scot o punga de la Mec...si inca o punga de la Mec...si le impart frateste si incep sa foreze in ele si scot 2 meniuri si da-i bice frate si umple peste tot cu miros de Mec, cu cartofi imprastiati pe masuta gri din dreptul fiecaruia, cu manjituri de kekup si sos verzuliu suspect pe fata si maini.
Restul prostilor stateau si se uitau...ce altceva mai era de facut?
Si trece o insoatitoare de bord, doua si a treia observa: "Felicitari dragilor, pofta buna...hahahahaha..."
Si ea termina de ingurgitat si ii atrage lui atentia asupra acestui fapt de o importanta incomensurabila si vad cum se ridica boul, ii aduna resturile si le duce la gunoi.
Ea nu a stat degeaba...s-a sters la botic, l-a rujat minutios pana cand boul si-a reluat pozitia de relaxare pe scaun.
I-a cerut lui un suc; el i-a raspuns ca nu se poate, de abia i-a facut rost de apa la inceput...
A pus botic brosky (noroc ca se rujase inainte) si l-a alintat iar, numindu-l incompetent.
Macar au terminat meniul de la Mec, dar stop...mai aveau ceva, mai exista o punga in punga de la Mec; si in punga din punga de la Mec exista un recipient de plastic plin cu...??...ati ghicit: capsuni.
Sate ia naiba urato cu capsunile tale cu tot ca mi-ai facut pofta. Sa te apuce cacarea si sa te traga presiunea din WC-ul din avion si sa te avorteze in spatiu!!!
Nah, ca ti-am zis-o...broasco!

3 comentarii:

Anonim spunea...

:)) esti celoasa pe "baby" al ei ...:)) ... by dyzzy

Clo spunea...

categoric!!!!

Monici spunea...

De fapt tu vrei sa te dai mare ca ai fost in Bali! Las' ca stiu eu! :-)