Fetele bune ajung in Rai. Fetele rele ajung unde vor ele.

Author: Clo / Etichete:

Orice relatie este de fapt un raport de forte. Unul domina, altul cedeaza, pana cand se ajunge la echilibru. Relatia “perfecta” este cea in care partenerii isi schimba succesiv rolurile. Azi conduci tu, maine el, si asa ajungeti la un armistitiu.

Cea mai puternica arma de seductie si dominare este INDIFERENTA. Reala sau simulata, indiferenta te ajuta fie sa cuceresti, fie sa-ti domini partenerul. Insa manipularea, pentru ca la asta se reduce totul, este o adevarata arta. Daca alegi sa te joci cu indiferenta, fii sigura ca esti pregatita, stii ce faci si, cel mai important, stii cand sa te opresti.

Cand vrei sa il cuceresti, secretul este sa nu pari interesata. Asta ii raneste intotdeauna orgoliul. Se va chinui sa-ti arate cat de fascinant e el si te va considera o provocare. Odata ce ai cedat si ti-ai atins scopul, trebuie sa stii sa ii mentii interesul. Aici intervine cea mai dificila parte a relatiei. Daca ii faci toate poftele si cedezi prea des, sentimentul de provocare va disparea iar el se va purta ca si cum totul i se cuvine, ajungand sa neglijeze nevoile tale.

E timpul sa recurgi iar la arma secreta. Barbatii sunt obisnuiti cu aerul de independenta si pot fi foarte usor speriati daca le ataci aceasta iluzie. Asa ca nu te grabi sa “ridici pretentii” sau sa ii obligi sa-si asume responsabilitati. Fa-l sa se simta liber, incurajeaza-l sa iasa cu baietii in oras si ai grija sa se simta confortabil cand iesiti impreuna cu prietenii lui. Cand esti pe teritoriul barbatilor, abtine-te de la prea multe gesturi de afectiune. Asta ii distruge “virilitatea”.

“Indiferenta” inseamna sa pastrezi un spatiu de intimitate. Nu il agasa cu telefoanele, nu-l tine la interogatorii interminabile si nu-i da, in nici un caz, ultimatumuri. Lasa-i impresia ca nu depinzi de el. Ai grija sa nu renunti la prietenele tale si la iesirile intre fete si nu uita sa fii mereu cocheta, chiar daca ai obtinut deja ce ai vrut. Nu uita ca cea mai grea provocare este sa mentii o relatie, nu sa o incepi.

Cum spuneam la inceput, indiferenta poate fi o arma fatala. Ea are insa doua taisuri. Poate sa te ajute sau poate sa-ti dea dureri de cap. Daca te joci prea mult s-ar putea sa-l pui cu botul pe labe si sa-l transformi in ceva ce nicio femeie nu-si doreste. Pentru ca nu vrei sa te alegi cu un “fanatic” care te haituieste si de care nu poti sa mai scapi, ai grija cum folosesti aceasta arma si mai ales ai grija sa nu faci excese!

1 comentarii:

Anonim spunea...

..nu spun ca nu ai dreptate, dar..de ce ar trebui sa jucam un rol???