De ce sunt femeile mai bune decat barbatii... analiza neutra

Author: Clo / Etichete:

Da, cica va fi o analiza neutra. Sa speram.
La ce ne gandim prima data cand spunem ca barbatii sunt mai buni decat femeile??? La forta. O sa auzi barbatii care se lauda si spun ca ce fac ei nu pot face femeile; ca ele nu pot lucra pe santier, nu pot lucra in mina sau mai stiu eu in ce locuri periculoase si dificile. Poate, pana la un anumit punct au dreptate, dar sa nu uitam ca unii dintre cei mai mari arhitecti ai Romaniei cel putin a fost o femeie. Palatul Parlamentului (sau Casa Poporului) a fost proiectata de arhitect sef Anca Petrescu, ce a avut in subordine alti 400 de arhitecti (toti barbati, evident).
"Clădirea are o suprafaţă desfăşurată de 330.000 m², înscriindu-se în "Cartea Recordurilor" la capitolul "Clădiri Administrative", pe locul 2 în lume după clădirea Pentagonului, iar din punct de vedere al volumului, cu cei 2.550.000 m³ ai săi, pe locul 3 în lume, după clădirea de asamblare a rachetelor spaţiale de la Cape Canaveral din Florida şi după piramida lui Quetzalcoatl din Mexic. Pentru comparaţie se poate menţiona că această clădire depăşeşte cu 2% volumul piramidei lui Keops din Egipt." (Wikipedia)
Daca de atatea sute de ani nimeni nu a gasit o explicatie logica pentru piramide, uite ca O FEMEIE a fost in stare sa proiecteze o cladire mai mare decat una dintre cele mai importante piramide.

Nu contesta nimeni valoarea masculina si faptul ca ei se pot lauda cu primii pasi pe Luna, cu descoperirea atator leacuri pentru boli incurabile, cu tot felul de constructii... de la aparatura minuscula pana la edificii imense, dar... nu inteleg de ce nu ni se recunoaste si meritul nostru.

Sincer... exista ceva care nu poate fi intrecut de nici o mare realizare masculina. Si, in ziua de azi este de ajuns sa doresti ca se poate indeplini pe loc miracolul. Nici macar nu mai este nevoie de interventia lor miraculoasa. Da, este vorba despre cea mai mare realizare a omenirii si cel mai mare miracol posibil... NASTEREA. Cu atata emancipare pe sexul frumos este nevoie doar de cateva picaturi luate de la un anumit frigider si poti avea un copil cu gene de geniu.

Cati barbati pot face sincer ceea ce fac femeile? Cati barbati pot sta ore intregi sa asculte plansetul unui nou nascut si sa il legene in brate, sa alapteze, sa schimbe sute de scutece, sa pregateasca la orice ora din zi si din nopate ceva bun de mancare... de multe ori din nimicuri, sa poata sa croseteze si sa creeze costumatii pentru cel/cea mica pentru serbare, sa ii spele si sa ii calce hainutele, sa se gandeasc cu ce il asorteaza, sa ii dea sfaturi si sa il ajute sa devina un om bun, sa il faca sa poate descifra si filtra ce e bun si ce e rau, sa ii ghiceasca mereu gandurile, sa ii aline suferintele sau sa ii impartasesca suferintele, sa ii vorbeasca ei/lui despre prima incercare in care va deveni femeie/barbat, sa gaseasca mereu ceva marunti in buzunare pentru o acadea.

Nu contesta nimeni putereea si rezistenta barbatiilor si siguranta care ti-o inspira cand mergi alaturi de el pe strada, protectia cu care te inconjoara.

Dar...

Si mai este un lucru care ne face superioare. Exceptand specia de bipede care traiesc doar pentru bani, faima si fitze, toate femeile iubesc cu sufletul. Daca o femeie ajunge sa iubeasca, atunci sa fii sigur ca este real sentimentul. De aceea ele trec foarte greu peste orice esec sentimental si isi promit in pumni ca a doua oara nu vor face aceeasi greseala dar fii sigura ca exact la fel vor pati si in continuare. O femeie care nu iubeste cu sufletul, cu inima, NU IUBESTE. Are un interes sau pur si simplu vede in asta o ocupatie.
Da, cu o floare se poate face la un moment dat primavara. Orice femeie este in sinea ei intruchiparea dragaleseniei, a romatismului incurabil si a floricelelor si fluturilor din stomac.

Sunt sigura ca ar mai fi multe de scris si spus.

Pentru final, am o singura intrebare pentru acei masculi care se considera intr-adevar sexul tare si care desconsidera cat se poate de mult partea feminina a realitatii ce ii inconjoara: CAND ATI SPALAT ULTIMA DATA UN WC???

Cand voi primi un raspuns realist si sincer ma voi declara multumita de persoana respectiva.

0 comentarii: